Mijn favorieten

Taxaties

Het taxeren van onroerend goed is een specialisme binnen de makelaardij, waar wij als V. Ch. Haije Makelaars garant staan voor een objectieve en realistische taxatie van uw onroerend goed

Onze taxateurs zijn tevens aangesloten bij het taxatie-instituut NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut)

Onze zeer uitgebreide rapporten voldoen aan de hoogste eisen en worden dan ook door iedere erkende geldverstrekkende instelling geaccepteerd. U bent hierdoor verzekerd van een objectieve en betrouwbare woningtaxatie.

V. Ch. Haije Makelaars kan voor u de onderstaande taxaties voor u verrichten:

Onderhandse verkoopwaarde, vrij van huur en gebruik De prijs, die bij onderhandse verkoop bij aanbieding vrij van huur en gebruik en op de voor het onroerend goed meest geschikte wijze, na de beste voorbereiding, door de meest biedende gegadigde zou zijn besteed.
 
Onderhandse verkoopwaarde, in verhuurde staat De prijs, die bij onderhandse verkoop bij aanbieding in verhuurde staat en op de voor het onroerend goed meest geschikte wijze, na de beste voorbereiding, door de meest biedende gegadigde zou zijn besteed.
 
Executiewaarde, vrij van huur en gebruik De prijs, die bij gedwongen openbare verkoop volgens plaatselijk gebruik, bij aanbieding vrij van huur en gebruik, door de meest biedende gegadigde zou zijn besteed.
 
Executiewaarde, bij eigen gebruik De prijs, die bij gedwongen openbare verkoop volgens plaatselijk gebruik, door de meest biedende gegadigde zou zijn besteed, waarbij ervan uitgegaan is dat de koper met het proces-verbaal van veiling ontruiming van het onroerend goed kan bewerkstelligen.
 
Executiewaarde, in verhuurde staat De prijs, die bij gedwongen openbare verkoop volgens plaatselijk gebruik, bij aanbieding in verhuurde staat (met door de geldgever gegeven toestemming), door de meest biedende gegadigde zou zijn besteed.


Heeft u belangstelling voor onze dienstverlening? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring