Mijn favorieten

Beheer

V.Ch.Haije Makelaardij O.G levert inmiddels ruim 25 jaar maatwerk op het gebied van beheer van uw onroerend goed in Amsterdam en omstreken. Door onze goede kennis van de plaatselijke omstandigheden en de aanwezigheid van alle benodigde expertise op het gebied van beheer van vastgoed binnen onze organisatie, bent u bij V.Ch.Haije Makelaardij O.G. aan het juiste adres.

 

Wij kunnen u de zorg voor uw bezit uit handen nemen, zowel op het gebied van administratief, technisch als commercieel beheer. Uiteraard bevat ons takenpakket het debiteurenbeheer, waaronder het incasseren van de huurpenningen en het tijdig aanzeggen van huurverhogingen en periodieke indexeringen, behandelen van huurcommissiezaken en de betaling van diverse vaste exploitatielasten. Ook bij het opstellen van puntentellingen, het maken van servicekosten-afrekeningen en het opnieuw verhuren van lege woningen en bedrijfsruimten kunnen wij u van dienst zijn.

 

Ten aanzien van het technisch beheer vertrouwen wij op onze zeer ervaren medewerkers en maken wij gebruik van een breed scala aan plaatselijke aannemers, schilders, loodgieters, elektriciëns en dergelijke. De begeleiding van zowel het ‘kleine’ onderhoud als complete renovaties is bij ons in goede handen. Onze boodschappendienst is bovendien 24 uur per dag bereikbaar voor noodsituaties, zodat dringende onderhoudsproblemen direct onder onze aandacht komen en kunnen worden opgelost, zodat verdere schade wordt voorkomen.

 

Als specialist in het ‘ouderwetse’ beheer kunt u bij ons ook terecht voor de administratie van Verenigingen van Eigenaars: o.a. het vaststellen van de begroting, de incasso van de periodiek verschuldigde servicebijdrage, het beheer van de tegoeden van de V.v.E., het opstellen van de jaarstukken en organiseren van ledenvergaderingen.

Heeft u belangstelling voor onze dienstverlening? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring